Es gimnàs Físics Ciutadella present as Balear

Compartir

Es gimnàs Físics Ciutadella present as Balear

Fisics as Balear

Una important expedició des gimnàs Físics Ciutadella estarà aquest cap de setmana en el Campionat de Balears 2017, categoria cadet, júnior i sub 21.

Ells són na Judith Álvarez, Neus Marquet, Mar i Cel Ribot, Judith García, Adrià López i Julen Triay, en cadet; Víctor Marqués, Toni Ribot, Francesc Sanz i Manel Bosch en Júnior i Cris Pons, en sub 21. 
S’entitat ciutadellenca que un any més viatja a aquest Autonòmic d’enguany, «molt ben preparats i amb opcions i ganes de realitzar un bon Balear i d’aquesta manera aconseguir el bitllet per al Nacional de Galícia. Algun, amb sa idea de revalidar títol balear», diuen en es Físics.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *