tir lliure definitiu
Compartir

TIR LLIURE

Un any amb vosaltres

155 gràcies a tots

Per Xus Rotger

tir lliure definitiuLes xarxes socials m’han recordat que aquesta setmana ha fet un any des de la publicació de la meva primera col·laboració amb deportesmenorca.com. Concretament dia 16 d’octubre de l’any passat es publicava la crònica del partit EBA, entre el Made in Menorca i el Sants.

Després d’aquesta primera col·laboració, que em va demanar en Jaume Fiol, es “Kefe”, com jo l’anomèn, li vaig proposar fer un seguiment setmanal a ses categories Sénior i Júnior, a més de fer seguiments puntuals de les competicions Cadet, Infantil i Mini, especialment en la disputa de ses seves respectives lligues. A més, ens van treure de sa màniga una secció d’opinió, “Tir Lliure”, més o menys setmanal. Repassant dades, he vist que han estat fins ara 155 articles, ni més ni menys, amb un any.

La idea era, i és, obrir una finestra al nostre estimat esport de la cistella, que per ses qüestions que siguin, no tenen l’espai que molts desitjaríem en els mitjans de comunicació menorquins. Un any després hem encetat una nova temporada, i amb ella ha tornat “El rincón del bàsquet”. 

Vull però deixar clara una cosa, no som periodista, no pretenc ser-ho, ni tan sols jugar a pertànyer a aquesta professió tan digna, no n’estic capacitat. Ni tan sols som escriptor, simplement intent ajuntar 4 lletres que servesquin per treure a la llum la feina, que és fa a Menorca amb el nostre estimat bàsquet. He estat jugador, he estat entrenador, he estat delegat i he estat directiu. Som molt conscient de les hores de dedicació que requereix cada una d’aquestes facetes del nostre esport, per tant vull que açò sigui una mena de reconeixement per tots els que esteis fent feina dins els clubs, que encara que sigui d’una manera molt modesta, escrivint millor o pitjor, de vegades encertant i d’altres equivocant-me.

Vull donar-vos les gràcies a tots els lectors per l’acollida que hem tingut al llarg d’aquest any Gràcies també als clubs, per la seva col·laboració amb nosaltres, sigui amb fotos o posant resultats a les vostres xarxes socials, us anim a segur-ho fent. I gràcies especialment a n’es “Kefe”, Jaume, per confiar amb jo, per donar-me carta lliure i per animar-me a seguir escrivint i fotografiant el bàsquet menorquí. 

Estic i estem oberts a qualsevol col·laboració amb aquesta secció, en forma de fotos, en forma de resultats o en sa forma que creieu més convenient, així com estem oberts a qualsevol suggeriment que ens vulgueu fer arribar. Al meu correu electrònic, xusrotger@gmail.com, estaré encantat d’atendrer-vos.

155 gràcies a tots!!!

Risoabraçada amics lectors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *