Llistat definitiu de ses seleccions Balears Infantil i cadet de bàsquet per es Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques

Compartir

Llistat definitiu de ses seleccions Balears Infantil i cadet de bàsquet per es Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques

Seleccions Illes Balears cadet i infantil

Gerard García, del CCE Sant Lluís; Enric Huguet, del CD Alcázar, en al.lots i Paula Carretero, Elisabeth Jover, Marta López, del CB Boscos i Elsa Batalla, del CD Alcázar, de La Salle Mahón, en al.lotes, en INFANTIL i Pau Pons, del CCE Sant Lluís, en al.lots i Judith Villalonga, Mireia Rotger, del CD Alcázar i Andrea Fernández, del CB Ferreries , en al.lotes, en CADET han estat seleccionats per Balears per jugar as Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Jordi Anglada, será es seleccionador Infantil Masculí i Andrea Pons, ajudant de Cadet Femeni.

Sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears, després de sa concentració d’aquest darrer pont, a donat es llistat definitiu de ses seleccions balears cadet i infantil (masculí i femení) per es Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà sa primera setmana de gener. 

Sa pròxima concentració serà 3, 4 i 5 de novembre a Mallorca.

Llistat definitiu de les seleccions cadets i infantils

This article has 2 Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *