Tot a punt per sa Cursa de Fons de Sant LLuís

Compartir

Tot a punt per sa Cursa de Fons de Sant LLuís

Cartell Cursa de Fons 10k Sant LLuís

Ahir aprofitant sa presentació de tots es equips i seccions del CCE Sant Lluís, també es va fer as camp de futbol de Ses canaletes s’acte de presentació de sa Cursa de Fons a càrrec de sa batlesa de Sant Lluís, Montse Morlà i des delegat i director de sa secció d’atletisme, Richy Sintes.

Sa cursa diumenge matí a las 10:30 h, que va de categories cadets a veterans compta ja amb uns 200 inscrits. Sa mateixa compta amb un circuit de camins de sorra i asfalt molt vistós de 10km.

Sa cursa compta amb tots es serveis, cronometratje amb xip, avituallament, zona de boxes, vestuaris, dutxas, post meta amb productes de menjar etc. Amb sa inscripció entra una novedosa samarreta tècnica de mániga llarga.

Presentació Cursa Fons 10 km Sant Lluís
Aquest diumenge a aquesta mítica cursa de 10 km per es voltants des poble de Sant Lluís i varias urbanitzacions de sa costa. Ses inscripcions anticipades i tota sa informació està a sa web de Elitechip.

Circuito cursa de Fons 2017.jpg

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *