Físics as Nacional de karate

Medalla de plata de Cris Pons, Físics, a sa Lliga Nacional de karate de Màlaga

Sa Lliga Nacional de karate cadet/júnior/sub-21 va viure a Màlaga aquesta setmana una nova demostració de força i millora des competidors des Físics Ciutadella Cris Pons, Manel Bosch, Francesc Sanz i Julen Triay, amb el seu preparador Shuto.
Remarcable sa segona posició i per tant medalla de plata de Cris Pons que feia un gran campionat i va perdre 1-0 amb s’esportista que representarà a Espanya as Campionat del Món. Es seu company des Físics, Julen Triay, va quedar en quarta posició, mostrant també un gran nivell. Perdia e, tercer lloc, haguent empatat e, combat i imposant-se e, seu contrincant per punt d’or amb es suplent des Mundial.

També Manel Bosch i Francesc Sanz completaven una bona lliga a Andalusia. Es primer súper motivat i aplastant as seu rival 8-1 però malauradament en es segon enfrontament es va haver de retirar per una lesió as genoll esquerrà. I Sanz superava es primer combat amb autoritat 6-0 però no podia amb es potent rival de segona ronda.