Totest-COPA AON -FBIB - Finals
Compartir

Sa Real i Zona 5 guanyadors de la Supercopa AON Infantil

Boscos, subcampeó en femení i CCE Sant Lluís, tercer en masculí

Sa Real (Masculí) i Zona 5 (Femení) s’han proclamat campions a cada una de ses seves categories de sa Supercopa AON Infantil que s’ha disputat aquest diumenge as Poliesportiu de Llucmajor (Mallorca). 

As quadre femení, el Zona 5 va aconseguir es títol després d’imposar-se a sa final al Boscos Ciutadella 68-57. Abans, ses semifinals varen enfrontar a Zona 5 contra CB Joan Capó i Boscos Ciutadella amb Ca’n Cantó. As primer partit, s’equip de Manacor es va imposar 89 – 39 a ses felanitxeres. Després va ser es torn de sa segona semifinal. Boscos Ciutadella va guanyar a ses eivissenques 74 – 23. En sa lluita per es 3er i 4t lloc, Ca’n Cantó es va imposar 47-53 a CB Joan Capó. 

As quadre masculí, es conjunt eivissenc de Sa Real es va proclamar campió de sa Supercopa AON Infantil guanyant a sa semifinal al CCE Sant Lluís (50-83) i al Bahía San Agustín a sa final 49-76. Prèviament, s’equip de s’Arenal va guanyar a ses semifinals a l’Andratx (84-50). As partit per es tercer i quart lloc, es menorquins del CCE Sant Lluís guanyaren al CB Andratx per 73-38. 

COPA AON INFANTIL

Es cap de setmana passat, més de 700 fillets i filletes de sa categoria infantil de bàsquet a totes ses Illes disputaren sa Copa AON Infantil. Una nova competició de pretemporada que s’ha posat enguany en marxa amb sa participació de 76 equips de tot s’arxipèlag. És un format amb un sistema d’eliminació directa i que es va desenvolupar a diferents seus (Alcúdia, Inca, Llucmajor, Sant Josep, Alaior i Maó). 

Informa: Juan Antonio Bauzá/Departament de Comunicació FBIB

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *