Presentació AON
Compartir

Arriba sa Copa AON de bàsquet a ses Illes Balears

Presentació AON

76 equips de totes ses Illes Balears participaran aquest cap de setmana a sa Copa AON Infantil. Una nova competició de pre-temporada que es posa en marxa enguany amb un sistema d’eliminació directa i que es disputarà a cada una de ses Illes Balears.

Després es campions de Menorca, Pitiüses i Mallorca (Or i plata) disputaran diumenge 24 de setembre sa Supercopa AON Balears a Mallorca amb el format “Final Four”. D’altra banda, es darrer cap de setmana de setembre i es primer d’octubre es disputarà a tot s’arxipèlag sa Copa AON Mini. 

Es president de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears, Juanjo Talens, ha presentat avui aquesta competició juntament amb es Director d’AON a sa zona de Llevant i Balears, Rafael González que ha xerrat sobre “la importància i presència que ha anat guanyant el bàsquet a les Illes els darrers anys”. González ha afegit que és un orgull col.laborar amb la FBIB per organitzar aquest tipus de competicions noves i que es disputen per primera vegada a l’arxipèlag”. 

Per sa seva banda, es president de la FBIB, Juanjo Talens, ha destacat sa resposta des clubs a una competició nova i que ha suposat la inscripció de gairebé 80 equips. 

Talens ha explicat que és una passa més cap a nous formats de competicions que suposin una al·licient per a tots es fillets i filletes.

Informa: Juan Antonio Bauzá/Departament de Comunicació FBIB

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *