Cartell Travessa Festes Gracia 2017 de natació
Compartir

Diumenge si es temps ho permet Travessa nedant Festes de Gràcia 2017

Cartell Travessa Festes Gracia 2017 de natació

Aquest cap de setmana, si es temps ho permet, -es va tenir que ajornar per es mal temps diumenge passat- es durà a terme sa Travessa nedant Festes de Gràcia 2017. Hi haura dues travesies. Una curta i una llarga. 

Travessia llarga (sortida des Llatzeret i arribada davant Autoritat Portuària) d’aproximadament 3.400 metres. Sa prova començarà a las 11:15 h. Trofeo Náutica Reynés per es guanyadors absoluts.

Travessia curta (popular), donarà inici a les 11:45 h, d’aproximadament 250 metres des de Illa Pinto fins Autoritat Portuària.

CATEGORIES:

Prova 3.400 m:

Infantil (menors de 15 anys) Per poder participar s’haurà de contactar amb l’organització al mail cnataciomao@hotmail.com
Joves: De 15 a 20 anys
Sènior: De 20 a 30 anys
Màsters: +30 anys

NOTA

Recollida de dorsals davant Autoritat Portuària fins les 10:45, hora en la qual sortirà s’embarcació direcció Cales Fons, traslladant as participants.

S’inici de sa prova estarà condicionat as pas des vaixell de Transmediterranea, així com es final de sa mateixa que haurà d’haver finalitzat abans de les 13: 15h a l’haver de deixar llibertat d’entrada al ferri de Transmediterránea, tots es participants que es trobin en s’aigua a aquesta hora hauran de donar per FINALITZADA sa prova per motius de seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *