Entreno CCD Sant Lluís
Compartir

CCE Sant Lluís-CD Menorca, primer test de pretemporada juvenil

Es Juvenil del CCE Sant Lluís disputa demà dimecres es seu primer amistós de pretemporada. Serà a Ses Canaletes a les 20:30 hores davant el CD Menorca B, amb motiu de ses festes patronals de Sant Lluisset. Serà es primer test des quadre lluisser abans des seu primer partit de Copa, previst per es 24 de setembre i que servirà a més de presentació davant sa seva parròquia.

S’equip que dirigeix ​​Jose Angel Moyano va arrencar es passat dimecres 16 d’Agost es entrenaments de pretemporada i amb aquest primer amistós obtindran es primers minuts de joc per es que fa a partits es refereix. Amb alguns jugadors, que per motius laborals, encara no han pogut posar-se les botes aquesta pretemporada, el primer test servirà per posar en competició a alguns dels jugadors que es troben a prova així com per veure ses cares noves procedents de s’equip cadet, a més de ses noves incorporacions per a aquest nou curs.

A falta de confirmar rivals, es pupils des tècnic basc, disputaran abans d’iniciar-se la Copa, dos o tres partits més, per arribar mes rodats a la competició del KO.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *