Nova edició de sa Travessia de Biniancolla a Punta Prima

Compartir

Nova edició de sa Travessia de Biniancolla a Punta Prima

1.600 metres de blaus d’ensomni entre Biniancolla i Punta Prima

Cartell Travesia Biniancolla a Punta Prima

Es proper dimarts 22 d’agost es disputarà una nova edició de sa Travessia de Biniancolla a Punta Prima, una prova organitzada per s’ajuntament de Sant Lluís, Biosport Menorca i Elitechip.

Sa travessa, que serà d’uns 1.600 metres aproximadament començarà a les 16.30 hores a Biniancolla i seguirà un recorregut costaner damunt “d’uns colors blaus especials, d’ensomni i únics a Menorca”, valora sa batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà. Es bus sortirà a les 16.00 hores des de Punta Prima cap a Biniancolla.  Es poden apuntar online aquí.

Foto Presentacio Travesia Biniancolla a Punta Prima

Sa pròpia batlessa ha estat s’encarregada de presentar sa prova acompanyat des director general de Biosport Menorca, Toni Capó, as mateix lloc des d’on es farà sa sortida, sa cala de Biniancolla. Sa prova està limitada a 118 participants ja que són ses places disponibles as bus que durà as nedadors i ses nedadores des de sa platja de Punta Prima, on s’haurà de recollir es gorro i es xip a partir de les 15.15 hores, fins as punt de sortida.

“Som conscients de que tenim un des escenaris més polits de Menorca i és un orgull i a sa vegada una responsabilitat ja que s’ha d’utilitzar ocasionant es menor impacte possible”, ha dit sa batlessa, que un any més no dubtarà en posar-se es banyador i disputar es 1.600 metres de travessia. En aquest sentit, Morlà valora molt positivament es pla de seguretat traçat per s’esdeveniment que comptarà amb caiacs que faran de separació entre es participants i es possible trànsit de sa zona, així com dues embarcacions a motor que supervisaran es desenvolupament de sa prova.

An acabar, es participants trobaran avituallament final i premis per ses diferents categories. Sa inscripció inclou un gorro i es trasllat amb bus fins a sa sortida, que es farà a les 16.00 hores. A Biniancolla hi haurà servei de guarda-roba per a que es participants puguin deixar sa seva maleta tot just abans de començar a nedar. Sa prova començarà a les 16.30 hores.

Toni Capó es mostra “molt satisfet de poder fer un any més aquesta prova que ja va penjar el cartell de ‘no hi ha places’ l’any passat, senyal de que agrada i de que hem de seguir apostant per ella”. En aquest sentit, Capó explica que “les previsions de temps són molt bones i crec que tothom podrà gaudir d’un gran dia fent esport i visitant dos llocs tan especials com Biniancolla i Punta Prima”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *