El CCE Sant Lluís de bàsquet es posa en marxa

Compartir

El CCE Sant Lluís de bàsquet es posa en marxa

CCE Sant Lluís-1ªautonómica

Francisco Serna, entrenador de s’equip del CCE Sant Lluís, que sa temporada 2017/18 jugarà a la categoria 1ª autonòmica, va començar ahir es entrenaments.

A aquesta primera sessió, a sa que hi han participat també jugadors de s’equip junior, a estat una presa de contacte i presentació entre Francisco Serna i es jugadors, en sa que hi ha participat també s’equip directiu del club.

Amb aquest primer entrenament es dona així per iniciada la temporada 17/18 as club blau, sa setmana qui ve començaran també es entrenaments des equips junior i cadet tan masculí com femení, i dels infantils.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *