Juan Vidal campio des 9è Trofeu Billar a 3 bandes a ses Festes de Sant Llorenç 2017

9è Trofeu Billar a 3 bandes a ses Festes de Sant Llorenç 2017_4255
Compartir

Juan Vidal campio des 9è Trofeu Billar a 3 bandes a ses Festes de Sant Llorenç 2017

9è Trofeu Billar a 3 bandes a ses Festes de Sant Llorenç 2017_4255

Ahir dimarts as Centre Cultural d’Alaior, va tenir lloc es 9è Trofeu Billar a 3 bandes a ses Festes de Sant Llorenç, organitzat per es CC Alaior – Billar i amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior.

Sa competició va començar a les 15 hores, d’acord a sa normativa de handicap, amb valoració inicial i amb un total de 25 entrades, on es participants van realitzar una lligueta en dos grups tots contra tots, amb sa següent quadre classificatori final.

1r – JUAN VIDAL

2n – ORLANDO OCORÓ

3r – BEB CARRERAS

Posteriorment es regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel  Quintana, i sa presidenta del Centre Cultural d’Alaior, Margarita Mercadal van procedir a s’entrega de trofeus, on a continuació per part de sa junta de s’entitat van realitzar un brindis de Sant Llorenç.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*