Presentació des documental ‘‘La Gran Travessa’’ de Martí Riera

Martí Riera-LaGranTravessa
Compartir

Presentació des documental ‘‘La Gran Travessa’’ de Martí Riera

Es menorquí, primer en creuà nedant ses illes de Menorca i Mallorca (37 km) tinguent una lesió medul·lar

Martí Riera-LaGranTravessa

Es menorquí Martí Riera s’ha convertit en es primer lesionat medul·lar que ha creuat nedant es 37 km que separen ses illes de Menorca i Mallorca. S’esportista menorquí, que té paraplegia des de l’any 2007, ha realitzat sa travessia, solament amb es braços en 10 hores i 13 minuts aconseguint es segon millor temps de sa història. Fins a dia d’avui, només havien aconseguit creuar es Canal de Menorca dotze persones baix ses estrictes normes de Menorca Channel Swimming Association, cap d’elles amb discapacitat.

Miquel Company, Conseller d’Educació ha remarcat que ‘‘figures com la d’en Martí, donen sentit a la lluita diària per seguir endavant, sigui quina sigui la dificultat’’. Per açò, es passat gener, es departament d’Esports del Consell Insular de Menorca li va atorgar sa medalla de coure as mèrit esportiu i ha patrocinat amb uns 3.000€ es costos de sa travessa i s’edició des posterior documental.

Es Consell Insular també ha arribat a un compromís amb en Martí per donar a conèixer sa seva fita no només a través des documental, sinó també a través des programa Salut, Jove i Cultura, on ell podrà explicar de primera mà as joves de Menorca sa seva experiència i sa seva motivació per practicar sa natació dins es programa ‘Posam valors a l’esport’. Susana Mora, Presidenta del Consell Insular, ha volgut emfatitzar que Riera ‘‘encaixa a la perfecció amb el que representa la superació vital’’ i que ‘‘representa els valors que es volen enviar des de l’equip de Govern’’.

Es batlle des Mercadal, Francesc Ametller, també ha volgut mostrar es suport de tots es membres des seu equip a Riera ‘‘no només per la part esportiva sinó també humana’’.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*