Primeres medalles per Menorca a nes Island Games de Gotland 2017

Triatlo-Gotland 2017
Compartir

Cabecera IGA Menorca camí a Gotland 2017Primeres medalles per Menorca a nes Island Games de Gotland 2017

Triatlo-Gotland 2017

MEDALLA DE PLATA! Nil Riudavets ha quedat segon al Triatló Masculi després d’una gran remontada! 1:46:46 ha estat el seu temps! I quasi sumem el bronze ja que Paco Arnau ha acabat 4t, amb 1:47:59, a un minut de la tercera posició! Menorca, terra de triatló!

SEGONA MEDALLA! Joan Bagur i Sebastià Bosch han aconseguit la medalla de plata en tir al plat per equips! No ha estat una jornada fácil ja que han hagut de disparar 100 plats amb molt de vent. Quina classe que te Menorca!

Fotos: Carles Mascaró

Cabecera IGA Menorca camí a Gotland 2017-1

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*