S’Ajuntament construirà una galeria de tir amb arc as poliesportiu municipal

Compartir

S’Ajuntament construirà una galeria de tir amb arc as poliesportiu municipal

Sa nova instal·lació entrarà en funcionament entre entre setembre i octubre, i permetrà acollir es entrenaments des arquers des Club d’Arc Maó, així com competicions d’àmbit menorquí

Tir amb Arc

Aquest matí, es tinent d’Alcaldia d’Esports, Carlos Montes, es president del Club d’Arc Maó, Toni Goñalons, i es delegat i vicepresident de sa Federació Balear de Tir amb Arc, Borja Goñalons, han presentat es projecte de construcció d’una galeria de tir amb arc a s’esplanada annexa al Poliesportiu Municipal de Maó.

Carlos Montes ha assenyalat que “durant la primera ronda de contactes amb les entitats esportives des Club d’Arc Maó ja van manifestar la necessitat de disposar d’un espai com el que ara es crearà, ja que estaven en una situació complicada perquè els entrenaments s’estaven duent a terme en una galeria del Poliesportiu, en un espai bastant just”.

Montes també ha explicat que “després del temporal de l’any 2015, que va malmetre el pinar del costat del Poliesportiu, va sorgir l’oportunitat d’habilitar una part d’aquest espai per desenvolupar les activitats del club”, i ha afegit que “ara començarà la construcció del camp de tir, i esperem que entre setembre i octubre estigui acabat”.

Instal·lació homologada

Per sa seva banda, Toni Goñalons ha explicat que sa nova instal·lació serà un camp de tir a l’aire lliure i “serà una instal·lació homologada, que podrà acollir tots els arquers que en aquests moments están dins el Club d’Arc Maó, i també es podran fer competicions en l’àmbit de Menorca”.

Goñalons també ha recalcat que “açò és un projecte de futur, un projecte que ens permeti créixer com a esport, i poder tenir més gent i, per tant, millorar resultats”, i ha volgut aprofitar l’ocasió per agrair “el contacte directe que hi ha entre l’Ajuntament i les entitats esportives”.

Finalment, Borja Goñalons ha expressat tot es suport de sa Federació as projecte, i ha afirmat que “açò servirà per promocionar l’esport escolar, i ens permetrà fer competicions”, i ha recalcat que “un club si no té un lloc per competir i entrenar no pot créixer, i al final està condemnat”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *