Medalla de bronze per a s’equip femení de Vidalba as Balear de Petanca Adaptada

Compartir

Cabecera Club Vidalba

Participació de dues tripletes  des Club Vidalba as campionat Balear de Petanca Adaptada

Medalla de bronze balear per a s’equip femení de Vidalba

Campionat Balear de Petanca Adaptada

Així és. S’equip femení des Club Vidalba que va participar, dissabte dia 3 de juny, as Campionat Balear de Petanca Adaptada van complir s’objectiu, tornar a casa amb medalla, de bronze en aquest cas. Es primer classificat, va ser s’equip d’Estel Nou, i es segon s’equip de Mater Isla, ambdós de Mallorca.

Campionat Balear de Petanca Adaptada

Ses pistes de petanca de sa Delegació a Palma van ser escenari  de tot un dia de partides, d’esforç i de lluita, des de s’amistat, per aconseguir classificar-se i, a poder ser, merèixer guardó. Enguany s’equip masculí des Club Vidalba no va sortir tant ben parat com l’any passat, tot i fer molts mèrits.

Campionat Balear de Petanca Adaptada

Enhorabona a na Laura M, na Laura J, na Sandra, i na Cati M., a s’equip masculí integrat per n’Oscar, en Richi, en Marcos, i en Dani S., a na Cati R., i a na Tònia que els van acompanyar com a entrenadora i delegada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *