20 equips de 7 col·legis a sa II Diada dels escacs

Compartir

20 equips de 7 col·legis a sa II Diada dels escacs

20 equips de 7 col·legis a sa II Diada dels escacs

Sa II Diada dels escacs que ha organitzat es Cercle Artístic, dissabte 27 de maig, a sa plaça des Pins de Ciutadella, ha estat un èxit, segurament superant ses previsions. 
As recuperat torneig intercentres hi participaren 20 equips de 7 col·legis, en es quals en David Pons ha impartit s’activitat Escacs a s’escola: Joan Benejam, Pere Casasnovas, Mare de Déu del Toro i Pintor Torrent -tots ells de Ciutadella-; Dr. Comas d’Alaior i Tramontana de Maó, repartits en dues competicions segons els cursos escolars on van es participants, hi ha hagut molta expectació, bon comportament i alguna figura amagada davant els taulers. Podeu fer-vos una idea de com ha anat la cosa consultant es següents enllaços:
Després en David Pons va jugar unes simultànies amb 14 escolars, les va guanyar totes, excepte ses taules que obtenir en en Joan Moll, Joan Ponseti i Siscu Bagur, que – com sabeu, si bé prou joves, ja són uns forts jugadors federats.
Al capvespre hi va haver uns campionat escacs blitz, agrupant-se els 28 participants segons nivell, a iniciació guanyà destacat n’Enric Arguimbau (ja hem dit que apunta bones condicions) i a tecnificació sa victòria -molt valuosa vista la competència- fou per en Doro Gomila (qui assembla que l’hi ha agafat es gust a açò de guanyar).Podeu veure com anaren es torneigs a:
Després, ja per a acabar, en Pau Coll i en Doro Gomila van jugar una partida a la cega, s’especialitat espectacular -quasi màgica- des joc de s’escac, van arribar fins el moviment 15 amb una posició guapissima d’una Catalana, que finalment va guanyar en Pau.
Amb independència des resultats, un mínim seguiment de ‘activitat escaquística a Menorca ens indica que ‘èxit és prou difícil i – que afortunadament, està ben repartit, que es al·lots i es escacs surtin as carrer.
Es gran ambient i s’èxit d’aquesta iniciativa destaca a ses fotos que ens ha enviat en Santi Gomila i podeu veure a: https://goo.gl/photos/yu9xnPFArV5nWQBMA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *