CCE Sant Lluis, entreno pretemporada
Compartir

Tres peces importants asseguren sa seva continuïtat al CCE Sant Lluís

CCE Sant Lluis, entreno pretemporada

S’equip Regional Preferent del CCE Sant LLuís aposta per sa renovació de tres jugadors, amb diversos ingredients que necessita, convençuts que es aportaran dia a dia i minut a minut, tant dins com fora des terreny de joc. Javier Salvador, Joan Orfila i Toni Vinent aportaran es millor de si s’equip en sa temporada que ve.

En primer lloc, es central Joan Orfila, un jugador que sa temporada que pràcticament acabem d’acabar, va ser determinant en molts des partits, físicament un des millors, aporta experiència i veterania dins es terreny de joc as mateix temps que es seu lideratge. En s’apartat estadístic, es central lluïsser va ser es novè jugador més utilitzat de sa plantilla per un total de 1215, aportant un tant i una assistència en sa parcel·la ofensiva.

Sa segona de ses renovacions és per a un jugador amb caràcter, seguretat en si mateix, agilitat i una posició en es camp clau, sa des porter. Javier Salvador, afrontarà es proper any sa seva tercera temporada defensant baix es pals es portal lluïsser. En aquest darrer any, Salvador ha estat es porter més utilitzat, per a un total de 2000 minuts en es 25 partits que ha participat.

I finalment, Toni Vinent, una altra jugador que té continuïtat en aquest projecte i que es va incorporar a sa primera plantilla després de finalitzar sa seva etapa juvenil, ara fa un any. Aporta, atreviment, joventut, serietat, un gran cop de pilota i una fidelitat a uns colors. Es rendiment per a sa següent temporada s’haurà d’acompanyar d’un creixement personal d’acord a sa seva edat, 20 anys. Es seus 1200 minuts sobre es terreny de joc, s’han convertit en es desè jugador amb més minuts de sa plantilla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *