Gran festa de comiat de sa temporada del CCE Sant Lluís

Compartir

Gran festa de comiat de sa temporada del CCE Sant Lluís

Cartel fin temporada CCE Sant Lluís

Sa zona esportiva de Ses Canaletes acollirà es proper divendres, 2 de juny, sa gran festa de final de la temporada 2016-2017, en què prendran part tots es equips de les dues seccions (futbol i bàsquet).

Sa primera part d’aquesta festa final, es dividirà en dues activitats alhora, partits de 3×3 entre es jugadors des equips de bàsquet que es duran a terme as Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes, a més des partit d’11 contra 100 de sa secció de futbol que es disputarà as Camp Municipal.

Sa segona edició d’aquest final de temporada portarà a ambdós esports a gaudir d’unes activitats més lúdiques, deixant s’apartat competitiu de costat. Es coordinador de bàsquet, Joan Martinez Escala, i es seu equip, donaran forma as Torneig 3×3 que es jugará a partir de les 19:00 hores.

Per sa seva banda, es futbolers, disputaran per segon any consecutiu una trobada espectacular. Dividits en grups per edat, des des més petits fins a s’equip femení, s’enfrontaran alhora contra es conjunt Regional Preferent en un partit d’11 contra 100, tambe a partir de les 19.00 hores.

Sa jornada finalitzarà amb música, per part d’un DJ que animarà fins a la 01:00 a tots que es sigui impossible quedar-se quiet sense ballar.

Es tiquets de sa barbacoa poden adquirir des de ja as Bar del Camp de Futbol as preu de 6 € fins es proper 28 de Maig i de 10 € a partir d’aquesta data, inclòs es dia de s’esdeveniment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *