Cartel Campus estiu Sant lluis
Compartir

Obertes ses inscripcions des Campus d’Estiu de Sant Lluís

Cartel Campus estiu Sant lluis

Es Campus d’Futbol té una cita cada any amb sa formació i promoció de s’anomenat, esport rei, portant sa filosofia esportiva i educativa des Centre Cultural de Sant Lluís a través dels valors que presideixen es desenvolupament des seus equips de categories inferiors, oferint una resposta a sa creixent demanda de joves aficionats que busquen aprendre i millorar es seu joc de sa mà des millors tècnics.

Amb un divertit i instructiu programa carregat d’activitats relacionades amb es balonpie i complementades amb altres poliesportives a ses instal·lacions de sa zona esportiva de Ses Canaletes, as Campus Futbol esta obert a jugadors nascuts entre 2012 i 2003 baix sa supervisió i coordinació de Victor Pérez.

Es participants, no només milloraran sa seva tècnica futbolística sinó que faran nous amics, viuran una experiència única i aprendran es valors des respecte, sa humilitat i es treball en equip. Amb un intens programa d’activitats destinat a millorar ses seves capacitats futbolístiques, es participants podran viure sa increïble experiència des futbol a més de ses excursió setmanal programada i alguna que altra sorpresa.

Es Campus d’Estiu es durà a terme entre es 23 de juny i es 18 d’Agost (pendents de nombre d’inscripcions), en horari de 08:30 a 13:30.

Es inscrits as Campus d’Estiu tindran inclòs:

  • Activitats esportives a sa piscina amb transport inclòs.
    Assegurances de salut i accidents.
    Assistència mèdica.

Preu

D’1 a 3 setmanes 70 € / setmana (no cal que siguin consecutives)
De 4 a 6 setmanes 60 € / setmana (no cal que siguin consecutives)
De 7 a 8 setmanes 50 € / setmana (no cal que siguin consecutives)

DESCOMPTES ESPECIALS PER GERMANS

Podeu consultar as 617982774 o as mail futbol.ccesantlluis@gmail.com qualsevol dubte

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *