Ruiz i Pablo d’Es Castell representants menorquins a nes Nacional de Jugant a s’Atletisme

Compartir

Ruiz i Pablo d’Es Castell representants menorquins a nes Nacional de Jugant a s’Atletisme

Atletisme-Centre Ruiz i Pablo -I Torneig Nacional Jugant a s'Atletisme

Es equips masculí i femení des centre Ruiz i Pablo d’Es Castell seran es representants de Menorca en es I Torneig nacional “Jugant a s’Atletisme” que se celebrarà a Getafe (Madrid) es proper cap de setmana.

Es conseller d’Esports, Miquel Company, va fer ahir entregar des material esportiu (motxilles, samarretes, gorres i xandalls) a nes joves participants. Ambdós equips han obtingut sa major puntuació. 7.218 punts  s’equip femení  i 7.239 s’equip masculí d’entre es 22 equips que han participat a ses tres trobades de sa final insular del programa ‘Atletisme divertit’.

Gràcies a ses activitats i competicions per equips, es programa ‘Jugant a s’Atletisme’ suma a aquest esport es valor pedagògic des grup, de sa col·laboració i s’aprenentatge de sa importància de s’esforç comú: fillets i filletes junts, formant equips i integrant a joves de diferents classes socials i procedències culturals.
‘Jugant a s’Atletisme’ desenvolupa un model amb un caràcter obert i molt flexible per a ses activitats i competicions atlètiques, adaptant-les segons s’edat, es lloc de realització, s’època de s’any i es material disponible, per aconseguir activitats i competicions atractives i que, a més a més, es puguin realitzar en qualsevol instal·lació esportiva o aprofitar molts altres llocs no esportius.

EQUIP FEMENÍ

Nura Garcia Álvarez

Miriam Pons Campillo

Estela Ruiz

Ainoa García

Alba Olivencia

EQUIP MASCULÍ

Marc Soteras

Adrián Muñoz

Rodri López

Mario Díaz

Mario Moreno

This article has 2 Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *