Un dia des llibre ple de bolles de petanca

Compartir

Cabecera Club VidalbaXVIII Campionat de Menorca de Petanca Adaptada per dupletes

Un dia des llibre ple de bolles de petanca!

Campionat de Menorca de Petanca Adaptada per dupletes

Aquest diumenge 23 d’abril, dia del llibre, es jugadors de petanca ho van passar la mar de bé jugant a ses pistes de sa plaça de s’Esplanada de Maó. Una jornada on hem gaudit d’un dia assolellat i de bona companyia en sa qual van disputat tres rondes de s’actual XVIII Campionat de Menorca de Petanca Adaptada per Dupletes. 

És massa prest per a dir com acabarà però, amb es resultats d’aquest diumenge, ja hi ha hagut un canvi en es equips davanters on, Amics, ha quedat despenjat de ses primeres posicions. Així, Estrelles comanda sa classificació però perseguit a un punt per quatre equips, es que indica sa igualtat entre es mateixos. A hores d’ara, tots es equips participants ja coneixen sa derrota. Només Ses Leides queden per assaborir sa victòria; pot ser en sa propera jornada. 

Es pròxim dia de competició serà dia 14 de maig i, si voleu gaudir amb ells, a s’Esplanada els trobareu.

Clasi Petanca adaptada

Fotos: Vidalba

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *