Torneig CB Es Castell Setmana Santa 2016
Compartir

Tot a punt per es VI Torneig Bàsket is life d’Es Castell

Torneig CB Es Castell Setmana Santa 2016

Es CB Es Castell ja està ultimant es detalls de s’organització des VI Torneig Bàsket is life, que es jugarà entre es propers 12 i 15 d’Abril as Poliesportiu Municipal d’Es Castell. Ses categories Júnior i Sénior, tant masculí com femení, seran ses protagonistes d’aquests dies de bàsquet.
Un torneig que reunirà a nombrosos equips catalans, mallorquins i menorquins, per enfrontar-se en una lligueta, cercant un lloc per ses grans finals que es disputaran es 15 d’abril.

Fins a 12 clubs, procedents de Catalunya, Mallorca i Menorca, amb distints equips a cada categoria, participaran en aquesta edició des Torneig d’Es Castell. Es CB Farners, UB Llefià, Bàsquet Neus, SE Sant Joan de Mata, CB Roda, AE Sant Andreu i l’AE Minguella, tots ells equips catalans. El Bàsquet Manacor i el CB Campos, de Mallorca, i de sa nostra illa el CB La Salle Mahón, un Combinat de Menorca i es club organitzador, el CB Es Castell.

Es Poliesportiu Municipal d’Es Castell tornarà a viure una intensa Setmana Santa de Bàsquet, a on a més de lluitar per sa victòria, es respirarà un ambient de germanor, sortint de sa rutina competitiva que es viu as llarg de sa temporada.

Informa: Xus Rotger

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *