tir lliure definitiu
Compartir

Tir Lliure

En Lluís Bosch ens ha mostrat el camí

Per Xus Rotger

tir lliure definitiuSi, açò si és esport del verdader, del que ens emociona, del que gaudim, del que hauria de sortir més vegades als mitjans. Aquests són els tipus de notícia que haurien de sortir setmana a setmana, gestos positius, valors, esportivitat.

Com els que ens hem pogut veure aquests dies. Un jugador tirant un penal a fallar, perquè és conscient que l’àrbitre es va equivocar en assenyalar-lo. Un equip que es marca un gol en pròpia porta, perquè abans ha marcat un gol en una jugada en la qual un jugador contrari estava lesionat. Un equip marcant un gol, i celebra-ho amb els amics de l’equip contrari. Un seguit de fets que mostren que l’esport està per damunt de certes persones que no tenen cabuda.

I a Menorca, aquest cap de setmana, hem tingut un clar exemple de valors, de companyerisme i de respecte. Açò és el que ens ha mostrat en Lluís Bosch, jugador del CB Ciutadella Mini Masculí. Es el contrapunt a lo que vam poder veure, per desgràcia, la setmana anterior.

Per el que no hagi vist es video

 

En Lluís i el CB Ciutadella ens han mostrat que la competitivitat no està renyida amb l’esportivitat, i que no val guanyar un partit a qualsevol preu. Ens ha donat una lliçó a tots, especialment a aquells que volen emprar l’esport per mostrar les seves frustracions. Hem d’acudir a un camp, de qualsevol esport, a animar al nostre equip, a animar als nostres fills, i, perquè no? a animar als jugadors contraris, com ha fet en Lluís.

Aquest gest no surt sense una feina feta, sense inculcar uns valors a un al·lot, i açò és el que ha passat en aquest càs. A part d’inculcar la competitivitat, el CB Ciutadella ha mostrat que inculca valors, com estic segur, ho fan la majoria de clubs, locals i nacionals.

Enhorabona al CB Ciutadella i als pares d’en Lluís, poden sentir-se orgullosos del jugador i fill que tenen.

I gràcies Lluís, ens has mostrat el camí.

Rissoabraçada amics lectors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *