Fisics-Judith, Mariona i Julen as Nacional Karate Infantil
Compartir

Judith, Mariona i Julen as Nacional Karate Infantil

Fisics-Judith, Mariona i Julen as Nacional Karate Infantil

Informar que ja s’ha publicat per part de sa Federació Balear de Karate es llistat des esportistes que representaran a Balears en es XXIX Campionat de Karate Infantil es propers dies 1 i 2 d’abril a Còrdova. Es tres representants de Menorca afiliats as Club Karate Shotokan de Ciutadella i de s’escola Esportiva Físics són Judith Álvarez, Mariona Taltavull i Julen Triay.

Es club de ponent Físics serà s’únic club que aquest any formarà part de sa selecció Balear. Es trident lluitarà cadascú en sa seva categoria i pes, es tres són juvenils (12 i 13 anys) en sa modalitat de kúmite (combat). Triay recentment campió de Balears, Taltavull subcampiona i Álvarez tercera classificada en s’autonòmic celebrat es passat diumenge a Palma de Mallorca.

Per es joves esportistes de Físics aquest ja és es tercer any en que participen en es campionat més important, ja que no existeixen campionats europeus en ses categories inferiors. Parteixen cap a Còrdova  amb molta ambició de poder pujar as podi, ja que han estat treballant tota sa temporada per arribar a aquesta fita as millor estat de forma. Julen intentarà defensar es títol de actual campió d’Espanya, aconseguit el 2016 a Múrcia. Ses dues fèmines,  Mariona i Judith, acudeixen a sa ciutat andalusa amb s’objectiu de penjar-se algun metall as coll, millorant ses anteriors edicions on varen passar diferents rondes i quedant-se a ses portes des podi

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *