Ajedrez Escolars Menorca - 3a jornada
Compartir

Avui capvespre quarta jornada de Escacs Escolar a Ferreries

Ajedrez Escolars Menorca - 3a jornada

Els campionats escolars d’escacs van fent camí. Avui divendres,10 de març, es jugarà la quarta jornada al Club d’Escacs Ferreries, c/ Mestre Obrador 18.
Aquesta jornada a la categoria sub-10 és un tant especial, ja que en acabar es seleccionaran els fillets que podran aspirar a jugar l’autonòmic, que seran els quatre que tinguin la millor puntuació en acabar la 8ena ronda. La veritat es que per aconseguir aquesta classificació – comptant que són sub-10, hauran de jugar prou bé.
A la categoría sub 16 ja sabem que hi haurà emoció fins al final, perquè només és classifiquen per a la fase autonòmica 10 al·lots i al torneig n’hi ha dotze amb elo i d’altres que no en tenen, peró que juguen molt fort. De moment dominen els germans Cisco i Maria Bagur Bosch, amb la puntuació perfecta, però ningú afluixarà; n’estic ben segur.
Les fotos de na Inés Solà de la tercera jornada dels escacs escolars les podeu veure a:

https://go.gl/photos/ekcWhtu5qV1KFYYH9

Les dades les torneigs (acab de penjar els sorteigs) podeu consultar-les a:
Sub.10: http://chess-results.com/tnr261969.aspx?lan=2 (comença a les 17h 30′)
Sub 16: http://chess-results.com/tnr261968.aspx?lan=2 (comença devers les 18h 30′)
Com que el mateix 10 de març, es celebrarà la Gala de l’esport insular, on es premiarà als nostres escaquistes escolars; si hi ha acord entre els dos jugadors no hi haurà inconvenient en modificar l’horari de les partides a fi de permetre als premiats recollir els seus guardons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *