Gala de s’Esport Menorquí
Compartir

Es Pavelló Menorca acull demà sa Gala de s’Esport 2017

Gala de s’Esport Menorquí

Es Pavelló Menorca de Maó acollirà demà divendres, a partir de les 20 hores, sa Gala de s’Esport 2017. Aquest esdeveniment reconeix s’esforç de tots i totes ses esportistes de s’illa que han participat en ses fases insulars de ses diferents modalitats esportives organitzades pes programa ‘S’Esport en Edat Escolar’. S’acte comptarà amb sa presència de sa presidenta Maite Salord i des conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company.

A més a més, durant sa gala es reconeixerà sa tasca des esportistes d’elit menorquins que han rebut mèrits esportius en s’àmbit estatal o internacional. As Pavelló Menorca s’espera la participació de 370 escolars i 40 esportistes d’elit.

Es programa ‘S’Esport en Edat Escolar’, organitzat per es Consell Insular de Menorca, afavoreix sa pràctica d’al·lots i al·lotes en ses diverses modalitats esportives que es promocionen cada any així com es valors fonamentals com sa constància, sa disciplina, sa convivència i es respecte.

Des des Departament d’Esports, en col·laboració amb totes ses entitats esportives de s’illa, es promou s’objectiu que ses competicions siguin sobretot una font d’aprenentatge per as participants fonamentada en es treball en equip i es compromís.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *