Hernández i Sales Campions de La Bolla per parelles

Final campionat de La Bolla per parelles
Compartir

Hernández i Sales Campions de La Bolla per parelles

Final campionat de La Bolla per parelles

Joan Hernández i Josep Sales es van proclamar campions del Campionat de La Bolla per equips, organitzat amb motiu de la Festivitat del dia de les Illes Balears, al guanyar la final, que es va jugar el passat dissabte.

Final campionat de La Bolla per parellesEl camí cap a la final va ser molt diferent pels dos finalistes. Molt prest dues de les cinc parelles van anar perdent les opcions de lluitar per la final. Joan Kina i Rafa Bey quedàren en últim lloc, mentre que els germans Marc i Santi Quevedo van ser quarts. Les altres tres parelles van tenir opcions fins a la darrera partida.

La parella formada per Migue Casanovas i Miquel Fullana va tenir una lligueta immaculada, contant les seves partides per victòria. La parella formada per Joan Hernández i Josep Sales va haver de suar més. Si els primers es van classificar per la final amb antelació, els segons es van classificar després de guanyar l’última partida de sa lligueta a n’en Benet Sintes i Rosendo Pons, en una partida molt interessant i carregada d’emoció. El guanyador d’aquesta partida jugaria la final l’endemà, i van ser Hernández i Sales. En Benet i Rosendo van ser finalment tercers.Final campionat de La Bolla per parelles

La final va tenir un canvi, ja que en Migue Casanovas va haver de canviar de parella, ja que en Miquel Fullana no va poder assistir per motius personals. El seu nou company va ser en Tiago Pons. La partida va ser controlada per en Joan i en Josep, que amb grans bolles anaven fent punts que els atracaven als 12 que donaven la victòria. El resultat final va ser de 12-4.

A la finalització de la Final, en president del CCE Sant Lluís, D. Rosendo Pons, va fer entrega d’un gravat del Molí de Dalt a cada participant de la final, cedit per l’Àrea de Cultura del Consell Insular de Menorca.

Informa: Xus Rotger

Final campionat de La Bolla per parelles

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*