Ajedrez Día de les Illes Balears-Es Castell 2017
Compartir

Simultànies as Día de ses Illes Balears a Es Castell

Ajedrez Día de les Illes Balears-Es Castell 2017

Els escaquistes gaudirem del Dia de les Illes Balears as Castell, amb molt bon ambient i partides prou interessants.
Luda Kolotilina (actual campiona de Balears femenina) s’ha enfrontat  a una hipotética i poderosa selecció escolar de Menorca, ha començat amb solvència, però al final se l’hi han complicat ses coses i ha hagut de cedir davant en Doro Gomila i n’Àngel Pons, mentres que en Nil Urpí ha tret taules en una posició de problema.Ajedrez Día de les Illes Balears-Es Castell 2017Ajedrez Día de les Illes Balears-Es Castell 2017
Lidia Comellas (actual campiona de Menorca absoluta) jugava amb un conjunt d’escolars, fémines i algun convidat especial, s’ha pres molt seriosament es seu estatus i no perdonava a ningú; sols na Marga Capellà ha assolit unes valuoses taules que parlen molt bé dels nostres escacs femenins.
En qualsevol cas ses nostres campiones han fet una meritòria exhibició des seu talent i aquest acte també s’ha de veure com un modest reconeixement dels escaquistes de s’illa as seu esforç.
Sa festa s’ha arrodonit amb una competició d’escacs ràpid entre jugadores des Centre Penitenciari de Menorca i membres de s’equip des Centro de Cultura es Castell D, on hi ha hagut estirades, compartint finalment es primer lloc en José Pons Tudurí (qui progressa meritòriament a n’aquest joc) i es millor representant des CPM. Val a dir que es convidats han demostrat un nivell molt acceptable, assolint 7 punts des 15 possibles.
Hem acabat amb una espectacular bereneta, perfectament muntada per na Tere Cacho i un llibre d’escacs d’obsequi per a tots els participants.
Cal agrair as Govern de ses Illes Balears i as Consell Insular de Menorca que hagin guardat es raconet des escacs en sa commemoració anual des Dia de les Illes Balears. 
Ajedrez Día de les Illes Balears-Es Castell 2017Ses fotos de na Inés Solà així ho reflecteixen que podeu veure a:
Encara no sabem com haurà anat a en Joan Moll, na Maria Bagur, na María Triay i en David Pons – que representaven Menorca, en el torneig de Palma Nova (Mallorca), també conmemoratiu del Dia de les Illes Balears, esperarem que la web federativa en faci ressò, seguiu http://fbescacs.org
Recordau que aquest cap de setmana a Menorca reprenem la competició oficial:
Divendres(3 de març), tercera jornada d’escacs escolars, al Centre de Convencions Municipal des Mercadal; les dades les torneigs (acab de penjar els sorteigs) podeu consultar-les a:
Sub.10: http://chess-results.com/tnr261969.aspx?lan=2 (comença a les 17h 30′)
Sub 16: http://chess-results.com/tnr261968.aspx?lan=2 (comença devers les 18h 30′)
Dissabte (4 de març) torna el campionat de Menorca per equips, amb una jornada que no deixarà indiferent a ningú; les dades dels torneigs les trobareu a: 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *