Sa piscina municipal de Maó reobre ses portes

Compartir

Sa piscina municipal de Maó reobre ses portes

Després de ses importants importants obres millora que s’hi han dut a terme, sa instal·lació tornarà  a acollir ses seves activitats habituals a partir de demà, dia 1 de febrer

Piscina Municipal de Maó

Després de ses obres de millora que s’hi han dut a terme es darrers mesos, que han comportat una renovació important de ses instal·lacions, sa piscina municipal tornarà a acollir les seves activitats habituals a partir de demà, dia 1 de febrer. 

Entre ses actuacions que s’hi han realitzat destaca sa reducció de la profunditat, que passa de 2,3 a 1,8 metres, fet que permetrà estalviar una important quantitat d’aigua, així com reduir es costos de manteniment.

Per altra banda, s’ha substituït es sistema de desinfecció de s’aigua per un de més ecològic i saludable per as usuaris. En concret, s’ha instal·lat un sistema d’electròlisi salina (desinfecció de s’aigua amb sal comuna), més respectuós amb ses persones i que suposarà una millora de sa qualitat de s’aigua. 

A més, s’ha renovat totalment sa coberta de s’edifici, que estava molt deteriorada, i s’han canviat es vidres des finestrals, amb s’objectiu de millorar s’aïllament tèrmic de sa instal·lació i aconseguir un important estalvi energètic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *