roda mô 2017
Compartir

Tercera sortida de Roda MÔ: Visita a la base naval de Maó

Aquest diumenge, tindrà lloc sa tercera de ses sis rutes de s’edició enguany de Roda Mô

roda mô 2017

Sa sortida d’aquest diumenge, que començarà a les 10 hores, consistirà en un recorregut de 10 quilòmetres, des de sa plaça de la Biosfera fins a la Base Naval de Maó, on es participants podran visitar es túnels on s’emmagatzemaven es arsenals. 

Aquí teniu es recorregut complet:

Plaça Biosfera, via Ronda, Fort de l’Eau, costa de Corea, port fins a sa Colàrsega (direcció Base Naval), avituallament i visita, sa Colàrsega i pujar per costa Dr. Guàrdia, carrer des Frares, sa Raval (fins a rotonda Dalt Sant Joan) i plaça Biosfera.

Fomentar s’esport en família conèixer s’entorn 

Durant sa presentació des programa d’enguany, es passat mes de novembre, es regidor d’Esports, Carlos Montes, va explicar que s’objectiu principal de Roda Mô és “fomentar s’esport en família”, i és per açò que ses sortides tenen recorreguts curts, d’uns 9 o 10 quilòmetres, per tal que s’hi puguin apuntar des des més petits fins as més grans. Es regidor també va assenyalar que, a més, es programa pretén “donar a conèixer es voltants de sa nostra ciutat i, en definitiva, que sa gent passi una bona estona amb sa bicicleta”. 

Totes ses rutes tenen lloc es darrer diumenge de cada mes, entre ess mesos de novembre i abril, i es itineraris sempre comencen a les 10 des matí, i tenen inici i final a sa plaça de la Biosfera de Maó.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *