Darrer entrenament selecció menorquina de Mini Femení abans des torneig Illes de Bàsquet

Compartir

Darrer entrenament selecció menorquina de Mini Femení abans des torneig Illes de Bàsquet

seleccio mini femeni

Aquest passat diumenge, sa selecció menorquina Minibàsquet Femení, va realitzar sa darrera sessió de preparació abans de partir aquest proper dissabte cap a Mallorca per a disputar es torneig Illes de Bàsquet.

As poliesportiu Municipal de Ferreries, ses dotze jugadores integrants definitives d’aquesta selecció entrenada per Toni Rotger del CB Ferreries, ajudat finalment per Carla Oliver del CCE Sant Lluis suplint sa Baixa de Emily Kelly que va haver de renunciar aquests darrers dies per tenir prevista un altra activitat.

Sa sessió va constar de dues parts, en sa primera, es combinat menorquí, va fer algun exercici des que ja ha estat fent feina en ses sessions anteriors. Per es que fa a sa segona part, sa selecció va tenir la col·laboració de s’equip infantil femení des club ferrerienc. Ses jugadores locals varen jugar algunes series de cinc contra cinc amb sa selecció i així poder jugar enfront jugadores de categoria superior. Es combinat mini atacava a cistella de minibàsquet i ses infantils a cistella d’alçada normal, cosa curiosa que no es veu habitualment. Aquesta experiència per a ses minis va se molt positiva, ja que es fet de jugar contra jugadores de categoria superior,  exigeix es màxim de cada jugadora.

Al final de s’entrenament, es tecnics contents de sa feina feta, varen fer sa foto de rigor juntant totes ses jugadores que, minuts abans,  gràcies a ses infantils  havien poder jugar per primer cop com a equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *