En marxa es XIX campionat de La Bolla per equips

Compartir

En marxa es XIX campionat de La Bolla per equips

La Bolla

Avui dimars es donarà es tret de sortida as XIX Campionat de La Bolla per equips, amb motiu de sa Diada del Poble de Menorca. Es Jugadero de La Bolla, situat as C/ Sant Lluís 56, as local del Restaurant La Bolla, serà testimoni d’una tradició que només es conserva a Sant Lluís. 

Quatre són es equips participants, amb sis jugadors per equip. Es Moliners, que defensaran es títol assolit l’any passat, Es Tords Negres, Es 9 Mosset i es Mosses i Companyia lluitaran des de avui per aconseguir es títol, que es decidirà a sa final que es jugarà es proper dissabte dia 21 a partir de les 18.30 hores. 

A aquesta final hi arribaran es dos primers classificats de sa lligueta que enfrontarà as quatre equips. Es Moliners i Mosses i Companyia, obriran es campionat aquest capvespre a partir de les 19:30. Demà serà es torn de sa partida entre Es 9 Mosset i Es Tords Negres i dijous Es Tords Negres s’enfrontaran as Mosses i Companyia. 

Per la setmana que ve queden ses partides entre Es 9 Mosset i es Moliners, dimecres dia 18, dijous dia 19 Es Tords Negres s’enfrontaran a Els Moliners, i divendres dia 20 es tancarà sa lligueta amb sa partida entre Mosses i Companyia i Es 9 Mosset. 

Totes ses partides de sa lligueta s’iniciaran a partir de les 19:30 hores en es popular Jugadero de La Bolla de Sant Lluís.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *