23è torneig de sant llorenç de tennis taula-

Tobal Vidal i Pablo Mazzoleni campions des 23è Torneig de Sant Llorenç de tennis taula

Ahir divendres a partir de les 17 fins les 01 hores de la matinada, a sa plaça d’es ramal d’Alaior, es va desenvolupar sa 23a edició des Torneig de Sant Llorenç de tennis taula

Un any mes aquesta activitat desenvolupada a sa plaça d’es ramal va tenir una participació amb 30 inscrits (14 escolars i 16 adults)

En categoria absoluta, va esser molt disputada entre es campió Tobal Vidal i Paco de Haro despres de ses semis molt competives. Sa final escolar va esser per en Pablo Mazzoleni, ea qual va demostrar ea seu gran nivell.